Dělej to co tě baví. :)

Italsá rajčatová polévka

17. ledna 2015 v 13:40 | Sára Hecnová |  Recepty
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky)
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 1 bobkový list
  • sůl a pepř
  • hrst lístků bazalky
  • zakysaná smetana a sýrové tousty k podávání
POSTUP
V hrnci na troše olivového oleje zpěňte 1 cibuli a 2 stroužky česneku nasekané najemno. Přidejte 400 g krájených loupaných rajčat (i z plechovky), 500 ml zeleninového vývaru,
1 bobkový list, osolte, opepřete a vařte 15 minut. Vyjměte bobkový list a polévku rozmixujte; vmíchejte hrst sekaných lístků bazalky. Podávejte ozdobené lžící zakysané smetany a se sýrovými tousty.

Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 15 minut

Přeji dobrou chuť.My ji taky občas vaříme a je úžasná!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama