Dělej to co tě baví. :)

Italský svěží salát Caprese

17. ledna 2015 v 13:45 | Sára Hecnová |  Recepty
1 ks
mozzarella
čerstvá bazalka
6 ks
rajče
mletý pepř
sůl
panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

Omytá rajčata osušíme, mozzarellu necháme okapat a obojí nakrájíme na plátky.
Plátky rajčat a sýra střídavě skládáme na talíř a prokládáme lístky bazalky. Lehce osolíme, opepříme a pokropíme olejem.
Salát caprese podáváme jako lehkou večeři, ideální spojení při popíjení vína.

Takže přeji dobrou chuť.Tento salát je můj úplně nejoblíbenější.Vždy mi připomene krásné prázdniny v Itálii:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama